Inca de micuti suntem indrumati prin diverse mijloace (vorba buna, bataie sau bani) sa ne construim un viitor. Generatiile nascute intre anii '80 - '90 stiu ce inseamna "Invata ca sa ajungi cineva". De fapt, ca sa ajungem masini de facut bani sau mai bine zis masini ruginite ce incearca sa faca niste banuti; din cauza conceptiilor gresite despre viata cu care ne-au crescut parintii, bineinteles, crezand ca ne fac un mare bine, ajungem sa muncim pentru un patron cu cel mult 4 clase care s-a imbogatit de pe urma furturilor de dupa revolutie iar parintii nostri se chinuie sa plateasca niste rate la banci, bani imprumutati cu care ne-au cumparat calculator (mie mi-a luat unul f.bun, pe care a dat 30 milioane - 3000 lei, iar acum joaca zuma nepotul meu de 5 ani).
     Eforturi mari, sanse de reusita minime.

     Sunt mandra ca traiesc printre oameni deschisi la minte ("open mind" ca s-a schimbat vocabularul, urmeaza si dex-ul) care intr-adevar se sperie initial de schimbari, dar am o putere mare de convingere :) si la urma urmei cine nu risca, nu castiga. N-o sa risc niciodata tot, mereu o sa las ceva de rezerva, in caz ca ceva merge prost. Si la 20 si un pic de ani pot sa zic ca atunci cand iti doresti cu adevarat ceva, reusesti (si excludem aici dorintele de genul "vreau ca X sa se indragosteasca de mine"). Chiar si pe cale legala si fara compromisuri. E putin mai greu, dar satisfactia si stima de sine sunt maxime.

     Bun. Si ideea care e? Traiesti ca sa ce? Faci bani ca sa ce? E relativ aici, in functie de modul de viata al fiecaruia. Dar pentru masina si casa muncesc toti....unii ajung sa se bucure de ele, altii mor doar cu gandul la ele. Si romanii oare pe ce dau cei mai multi bani? Mancare!!! Cea mai buna afacere: restaurante, fast-food-uri. Ganditi-va la food-court-ul din mall in weekend. FULL. Stai cate jum.de ora si cauti o masa..pana la urma te opresti langa una si astepti ca cei de acolo sa se ridice si sa-ti dea si tie sansa sa mananci un KFC.

     ROMANIA si romanii, un subiect interminabil si n-o sa ma cert singura.
     Daca as avea foarte multi bani si mult timp liber (keep dreaming) ce-as face? As calatori in toata lumea.

     Si cum bani foarte multi nu am avut niciodata, am vizitat ce-am putut. Bulgaria, Austria etc. si asta pentru ca am fost agent de turism :D...altfel n-as fi avut nicio sansa sa ma plimb atata.